torsdag 4 november 2010

Piiii och löv!

Godkväll bloggisar!
Dan före dan och imorgon är det äntligen fredag igen! Imorgon vankas det festligheter tillsammans med min fina Frida. Vi ska nämligen till storstaden och gå på Ladies Night, biljetterna beställdes för längesedan så det känns faktiskt lite tokigt att det är dags imorgon. Det kommer bli otroligt kul!

Lillan har varit på mormors jobb idag och hjälpt till att räfsa löv, hon var så mysig när hon stod där och pillade bland löven. Hon plockade ett och ett och varje gång hon tog upp ett löv sade hon piii, favoritordet som går varmt här hemma :)

På sig hade hon sin nya mysiga vinterjacka från Benetton och överdragsbyxor från Lindex, speciellt jackan ser jag som ett bra komplement till vinteroverallen, skönt att inte alltid behöva hoppa i en overall när man ska iväg!
Nu är det dags att hoppa in i duschen för om en timme ska vi iväg och träffa nytillskottet i familjen, söta lille Liam, myspys!
Kram,
Angelica

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej!
Var har du köpt den fina jackan från Benneton?

5 november 2010 15:09  
Anonymous Lilla korsvirkeshuset sa...

Hejsan Anonym!

Jackan är köpt på tradera, där jag hade turen att vinna denna auktion, jag tror att jackan är från fjorårets Bennetton kollektion. I år har de samma jacka fast utan texten. Lycka till!

Kram,
Abfelica

6 november 2010 11:13  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida