onsdag 3 november 2010

Mini kånk och Massa mys!

Lill-lördag välkommen hit!

Så var det redan onsdag och ännu en gång undrar man vart tiden tar vägen. Har verkligen haft en riktig "inomhus" dag med massa mys med min lilla tjej. Det har regnat och varit full storm om vartannat så det har varit riktigt mysigt att sitta inomhus och höra smattret mot rutan. Till lunch kom min fina syster hem och vi åt god lunch iform av pasta och skogssvampsås, mycket gott.
I födelsedagspresent fick lillan en Mini Fjällräven kånken av sin mormor. Vi blev jätteglada för denna klassiker som aldrig går ur tiden. Minns själv när jag hade en grå som fick följa med mig när jag gick på Mulle (kommer ni förresten ihåg Mulle? Min mamma var mulleledare när jag var liten så det blev en massa pinnbröd i skogen :) ).


Den är så söt, och självklart i favoritfärgen rosa! Inuti väskan ligger det sedvanliga sittunderlaget i ministorlek!


Tanken är att lillan ska kunna ha sin lilla kånk som sin väska sedan när bebis är här och behöver skötväskan.
Lillan sover eftermiddags nap och syss kom precis med en kopp the till mig. Till det fikar vi på nya ballerina kladdkaka vanilj, någon som smakat? För oss blir det preimär i detta nu!
Kram,
Angelica

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Blogger Ingrid sa...

Supersöt väska! :-) Minns både Kånken och Mulle från barndomen. Min pappa var ledare för Strövarna som man gick på när man blev för stor för Mulle :-) Finns det kvar sånna aktiviteter idag? Är ju så mysigt!! Kramar

3 november 2010 19:04  
Anonymous Junitjej sa...

Vilken söt ryggsäck!

6 november 2010 21:17  
Anonymous Sofie sa...

Kikar in. Jag jobbar på Ur&Skur förskola, där har vi Mulle, Knytte, Knopp verksamhet :) Det e härligt! Känner igen Hampus, han har kommit förbi vår Wega någon gång :)

14 november 2010 17:48  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida