torsdag 28 oktober 2010

Min fina 1 -åring!

Godkväll denna födelsedagstorsdag!
Åh vilken mysig dag idag, vi började tidigt med skönsång och paketöppnande tillsammans hela familjen vid 6 imorse, när Ottilias pappa och mormor en halvtimme senare började förbereda sig inför dagens arbete så drack prinsessan sin varma välling, där det dagen till ära knytits ett rött band om nappflaskan. Med varm välling i magen somnade vi båda om och vaknade inte fören strax efter 8, båda med leende på läpparna.
Ett litet ljus brinner, massa paket och en rosettinslagen vällingflaska. I paketen låg bland annat kläder från Snoozy, leksaker från klassiska BRIO, mjuka kakor från Bombadill och ett gosedjurslamm. I paketen från mormor gömde sig en rosa MiniKånken från Fjällräven, raggsockar och en ubersöt minifåtölj. Från mostrarna ärades Ottilia med rosa rosor, baggyjeans, bodys, klänning och en finfin monchichi apa.

Vid halv tio begav vi oss till Anna och Wilma där det vankades fika med levande ljus, ballonger och massa mys, lilltjejerna byggde pussel på Wilmas fina rum och upptäckte att det var väldigt roligt att leka tittut med varandra, gull ungar!


Ikväll har vi firat med god middag och tårta såklart. Ottilia åt med god aptit och innan det var dags att nattas i sin sköna spjälsäng ägnade hon sig åt sin nya favoritsysselsättning; att gå!! I tisdags föll bitarna på plats och nu är det fullt race här hemma, härligt!
Imorgon är det äntligen fredag och här hemma fortsätter förberedelserna inför kalas brunchen på söndag. Imorgon ska lillans första tandläkarbesökt också avklaras, undrar hur det ska gå :)
Sköt om dig!
Kram,
Angelica

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Anonymous Anna sa...

Fina bilder på en härlig 1-års dag! Till och med min lilla flicka fick vara med på bild!
Mysiga fikor vi haft i drygt ett års tid <3
Kram Anna

28 oktober 2010 kl. 23:11  
Blogger Bokcaféet i byn sa...

Grattis till din lilla flicka på hennes 1-års dag! Vår lille prins fyllde 1 år i förra veckan. Tänk vad ett år går fort!! Dessa underbara barn!

Trevlig helg!
önskar Anna T

29 oktober 2010 kl. 07:59  
Blogger Lilla gårdshuset sa...

Hihi vilken söt liten jubilar;)!

Kramis/Heléne

29 oktober 2010 kl. 20:50  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida