måndag 15 november 2010

Älskade Hampus, älskade Ottilia!

Vår fina rockbrud med kladdkaka runt munnen och en massa feber i kroppen!


Godkväll fina vänner!

Det är måndagskväll och på tvn går fotbollsgalan för fullt. Vår allas Zlatan är och sprider stjärnglans och vi är väl alla mer eller mindre insatta i denna glittriga gala.

Idag har det varit en tuff dag för våra fina barn. Hampus har idag blivit kastrerad och frågan är om det inte var husse och matte som var mest nervösa när vi klev in hos vetrinären imorse. Det var en groggy kille vi hämtade i eftermiddags med stor tratt runt huvudet. Nu håller vi tummarna för att vår älskade Hampus ska slippa de starka drifterna inom sig och kunna känna sig lugn och avslappnad mest hela tiden. Hampus är född med aorta stenos, lidrig form, så någon avel har det aldrig varit något tal om. Så då tog vi beslutet att kastrera honom, det värker dock i mattes hjärta när man nu ser honom utslagen av den starka narkosen. Men vi hoppas på snabb förbättring.

Vår älskade Ottilia har även hon varit hos doktorn idag. Tredje dagen med hög feber ville vi givetvis få henne undersökt av en doktor för att utesluta den ena eller den andra infektionen. Och efter en grundlig undersökning , med både stick i fingret och halprov konstaterades det att Ottilia inte hade någon infektion i allafall utan nu får vi försöka få ned febern med alvedon. Lillan har 39,2 ikväll men jag hoppas att en god natts sömn kan få febern att släppa sitt grepp.

En bild där Ottilia symboliserar hur våra fina barn mår idag. Älskade Hampus, älskade Ottilia!

NU! snart GRAND FINALE av fotbollsgalan!

Kram,
Angelica

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida