tisdag 25 maj 2010

Kronprinsessbröllop och fortsatt sjukstuga!

Dagens förkylda tjej i body och tights från polaren o pyret

Godmorgon!

Hejsan vänner! Exakt var tog sommaren vägen? Brr, det är riktigt kallt här i Lilla korsvirkeshuset idag. Saknar att vara ute i linne och shorts och känna att sommaren faktiskt börjar närma sig. Får hålla tummarna att en dålig vår ger oss en lång och fin sommar :) Här hemma fortsätter sjukstugan, så här förkyld har jag inte varit på länge och lillans rossliga hosta är inte rolig att lyssna på!

Snart är det dags för kronprinsessparets bröllop och jag tycker bara att det ska bli såå kul. Jag är en riktig kungafamiljs fantast och tycker vi har den absolut vackraste kungafamiljen. Kan tänka mig att Victoria kommer vara sååå fin! På Åhlens har de en liten avdelning med grejer från kronprinsessparets bröllopserie och när jag var där för några dagar sedan fick två boxar följa med mig hem. En användes till inslagning av present i lördags och den andra ska pryda lillans rum.Blir kanon att förvara exempelvis fotografier i.
Nu kommer snart min kära syster hit och ska ta hand om oss sjuklingar, blir mysigt att slänga sig i soffan med en stor kopp the och en bra film i dvd´n. Hoppas lillan tycker detsamma :)


Ha en skön tisdag!


Kram,
Angelica

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Anonymous Maria E sa...

Håller med dig, Angelica! Tycker oxå att bröllopsaskarna är jättefina! Jag ska köpa blåa till mina prinsar och en vit till mig själv.Hoppas ni alla mår bra nu.
Kramar, Maria & mina Prinsar

29 maj 2010 09:03  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida