lördag 1 november 2008

Underbara morgon!


Ja inte för att det är morgon nu, men imorse när jag vaknade vid 7 var det ett helt fantastiskt landskap utanför. Det var frost och genast infann sig en riktig mys (läs; jul) känsla. Väckte snabbt M och tvingade upp honom så att vi kunde gå en lång promenad med Hampus innan frosten försvann, HÄRLIGT! Mamma hade gjort hallowenpumpor och det var så mysigt att det fortfarande brann så på morgonen.
Efter härlig lördagsfrukost bar det iväg hemåt där det vankades städning och i ordning plockande. Vet inte vad man kan kalla det vi har hemma nu; organiserat kaos kanske. Fick i allafall allt in plastat och allt som inte har i huset at göra för tillfället har åkt ut eller plockats undan. Det känns skönt att det är gjort. Och på måndag är det fritt fram för hantverkarna att göra sitt. Golvet i hallen har också dragits ut och där fick vi för övrigt en mycket positiv överraskning, vad det är, kommer det bilder på senare.
Pärlsponten plus färg blev iallafall inhandlat igår så nu målas det för fullt i stallet. Färgen på pärlsponten blir vit men med en liten brytning av gul så jag tror man skulle kunna kalla det cremevit eller något, fint blir det iallafall!
Nu på eftermiddagen har några timmar spenderats i underbara rövarkulan tillsammans med M och hans familj, vi spårade med Hampus och fikade och hade trevligt. Där är så otroligt fint att vara vid denna årstiden med alla vackra färger.


Ha en underbar lördagskväll, det ska jag ha!

Kram,

Angelica
Morgonmys
Köket på plats


Hallen utan "golv"

Hampus laddar för att spåra

Vår prins

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida