lördag 18 oktober 2008

Pheew...

..inte för att något blev som det var tänk idag! Men ibland är det sådana dagar. Taggade till tänderna gick vi upp i tid idag och skulle minasann vara bland de första på Svågetorp och shoppa GOLV GOLV GOLV, KAKEL, KAKEL, KAKEL och pärlspont.. Fick vi med oss något hem? Nja! kakeln blev fixad och köpt. Vit tegelstenskakel med välvda kanter.. mmm yummi, men golv var ett helt mysterium. Det mesta som exponeras är ju laminat golv, och det är absolut inget fel med det, men när man är helt insnöad på att hitta ett fint trägolv så blir man så besviken.. Efter en massa springande i ett antal butiker gav vi upp och hoppas på bättre lycka en annan dag. I efterhand insåg vi dock att vi nog skulle kunna tänka oss ett såkallat vitoljat skeppsgolv i , detta var laminat!! Så det blir nog till att slå till på det såvida inget annat kommer emellan. Men som sagt, fint kakel blev det och pärlsponten fixas på tisdag... pheew.. något att bocka av från listan iallafall.

Kvällen har annars spenderats på att packa ner köket, helt ärligt är här sådan fruktansvärt röra så man blir trött bara man ser det.. Men rejäla flyttkartonger inhandlades idag så nu känns det iallafall något mer motiverat att packa ner köket. Faktiskt en ganska härlig tanke att - nästa gång detta packas upp är köket helt nytt och fint! Jaja, bjuder idag på en bild från det antagligen tilltänkta golvet och kaklet som inhandlats idag!

Trevlig lördag!

Kram,
Angelica

P.s Imorgon kommer våra underbara takläggare igen, ska bli spännande att se hur allt fortsätter till sin helhet. Tack J och R!!!

Vårt kakel.

"Vitoljad" skeppsgolv. (Bild från Alloc Original Trend)

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Karolina sa...

låter toppen!! Skit ¨kul att läsa om hur det går för er:) jag ser framemot att få se huset igen:D nu myser vi och tittar på prison break!! saknar dig..

18 oktober 2008 kl. 21:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida