torsdag 16 oktober 2008

Såja då var man tillknäckt!

Nu börjar ryggen hitta tillbaka till sitt ursprungsläge, kiropraktorn gjorde idag ett himelskt arbete och trots alla knakningar var det som att vara i paradiset, han ordade vila hela helgen och inga tunga luft.. oj, oj, oj hur ska detta gå när det just var DENNA helgen som allt det viktiga skulle fixas. Nåväl, med hjälp av nära och kära familjemedlemmar ska nog det mesta gå och lösa ändå, jag får verka som arbetsledare istället hi,hi... Är sjukskriven från jobbet imorgon också och ska verkligen gör allt som står i min makt att kurera ryggen och bli av med smärtan. Det blir lite småpromenader med älskade Hampus och låånga vilopauser däremellan, här ska det kureras!

Har idag sjungit för min brorson, tillika gudson L som fyller 8 år idag, helt otroligt vad tiden går, han var så söt när han berättade om vilka presenter han hade fått. Kan själv känna igen den känslan man hade när man fyllde år, det var alldeles underbart när någon frågade vad man hade fått så att man stolt kunde rabbla upp allt. Grattis L!
Har nu bestämt oss för kakel till köket, det blir vitt "tegelstensliknande" kakel med välvda kanter, tror det kan bli perfekt till Lidingö luckorna som vi beställt från Ikea, golvet är fortfarande ett mysterium och kommer antagligen inte bestämmas fören in i det sista, men så är det!
Trevlig helg!
Kram,
AngelicaÄlskade Hampus, 7 månader i tisdags!


Lidingö luckor ifrån Ikea, till dessa ska vi ha handtag snäcka

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida