söndag 12 oktober 2008

Härliga helg...

Helgen har varit underbar! Samt att den känts som oändligt lång, vilket är ovanligt när det gäller helger. Har hunnit med en övernattning i Köpenhman med jobbgänget, middags mys med familjen och avslutning på hundkurs, där vi för övrigt van!! Yeeeah blev jätteglad och stolt, härligt när det går framåt i träningen!!



Har inte hunnit med något alls här hemma i helgen, eller rättaresagt ingenting här inomhus, men utomhus händer där grejer. Vårt tak är på god väg att bli ett alldeles alldeles underbart listtak, passar perfekt in med hela huset och den gammeldags stilen, längtar såå tills det blir färdigt, kommer bli otroligt fint.



Veckan kommer mestadels gå till att packa ner köket, 3 november kommer snickaren och börjar med att skapa ett nytt kök till oss, HÄRLIGT!! Köket i sig är beställd från Ikea och vitvarorna är beställda, vår stora tankenöt just nu är vad vi ska ha för golv. Vi vill båda givetvis ha ett trägolv, men vet inte alls vad vi ska satsa på. Just nu är här lackat furugolv i hela huset men i början av december kommer golvsliparen och det blir ett såkallat gammalt "skurgolv" i hela huset.. men vad gäller köket får vi se, något ska vi nog komma på.

Ha en skön vecka.

Kram,
Angelica

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åh listtäckning, det är jättefint, bild?

12 oktober 2008 kl. 21:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida