måndag 10 maj 2010

En annorlunda kärleksrelation!

Dagens lillan är från 6 månaderskalaset för 2 veckor sedan. Tunika från Kappahl och rosett från H&M. Gröt på näsa, ögronbryn och kind från Nestlé Havregröt :)
Veckans första dag!
Så var den här, kära måndag, en helt ny vecka framför sig att fylla med en massa smått och gott. Den här veckan bjuder bland annat på föräldragrupp, bvc, fika med FAB 5 och Mellbystrand men framförallt långledighet tillsammans hela familjen! Älska helgdagar!
I början av året var jag och Mikael väldigt överens om att vårt hus skulle målas i år, vi lade nytt tak 2008 vilket ledde till att vårt hus blev väldigt "skitigt". Nu när tiden är inne för eventuell målning är vi dock inte lika exalterade längre. Nu vill vi hellre lägga våra pengar HÄR och DÄR, så nu funderar vi starkt på att först och främst tvätta huset och se om lite vatten kan göra under istället. Vad tror ni? Är en rejäl tvättning av ett hus som balsam för själen? Vi får väl se...
... ingång till vårt hus


...vi föll snabbt för det vackra korsvirket när vi såg vårt hus för första gången
...fönsterputsare någon?
...fina trädetaljer.

Att vi älskar vårt hus går inte att ta miste på, i september har vi bott här i tre år och det går inte en vecka utan att vi säger - Vad vi trivs här!. När vi letade hus visste vi inte riktigt vad vi letade efter men när vi kom in i detta 1700-tals hus på 103 kvm så var det kärlek vid första ögonkastet. Övriga spekulanter blev genast våra ABSOLUTA konkurenter och både jag och Mikael var överrens D E T H Ä R H U S E T S K A V I H A ! ! Och så blev det, huset blev vårt för utgångspriset och VÅR kärlekshistoria med detta hus tog start! Kära lillakorsvirkeshus; vi älskar dig!
Kram,
Angelica

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Emma sa...

Jag kommer så väl ihåg när ni hade köpt det, GLAD för er skull att det blev så bra! Kram <3

10 maj 2010 kl. 18:09  
Anonymous Blogg by Maliin Stoor sa...

Underbart att känna SÅ för sitt hem! Vet er känsla, trivs som fisken

=)

Vackert med korsvirke!!

Maliin

10 maj 2010 kl. 20:19  
Anonymous Maria sa...

http://mariapettersson.blogg.se/2010/april/saljes-billiga-skitsnygga-klader-och-vaskor.html#comment

Massa supersnyggt att köpa till bra priser, kläder, väskor så som friis & co, äkta gucci mm, har även klockar så som GUESS och och mängdder med fina kläder, solbrillor mm. Kika gärna in och lämna ett bud :D

10 maj 2010 kl. 23:55  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida